Lamminpään koulun 6. lukille suunnattu kilpailu on päättynyt

30.5.2017


Lamminpään-Tohlopin omakotiyhdistys on jakanut vuosittain koulun 6.-luokkalaisille stipendejä opettajan valitsemille oppilaille, yhdelle kultakin luokalta. Viime vuonna otimme käyttöön aktiivisen toiminnan stipendien myöntämisessä järjestämällä valokuvauskilpailun. Tänä vuonna kannustusstipendin saa myös osallisuudesta yhdistyksemme toimintaan.

Oppilaat saavat kuvata mieluisia paikkojaan Lamminpäässä ja Tohlopissa. Tänä vuonna kisaan tuli 17 upeaa kuvaa, joista raati on valinnut eniten sen silmää hivelleet työt.

Nurten kuvista käy selväksi, että mieluisia paikkoja liikkua Lamminpään ja Tohlopin alueellla ovat Tohloppijärven, Horhan ja urheilukentän ympäristö. Niissä on mahdollisuus aktiiviseen liikuntaan, rentoutumiseen ja luonnon tarkkailuun. Niiikään on mukavaa kulkea luonnossa oman lemmikin kanssa. Kisassa pääsivät tällä kertaa siis myös kotieläimet, eivät siis ainoastaan luontokonteet. Hienoa työtä kaikilta!

Hyvä peruste stipendin myöntämiselle on myös se, että lapset ja nuoret ovat mukana yhdistyksen toimintaa tekemässä. Tänä vuonna yksi ylimääräinen stipendi jaetaan siitä hyvästä.

Tänä vuonna jaetaan siis 3 kpl 40 euron arvoisia stipendejä, ja niiden saajat julkaistaan koulujen kevätjuhlan jälkeen.